LEVERINGSTID OG FRAKTALTERNATIVER

Levering

Normalt mottar du varene i postkassen eller på nærmeste hentested innen en uke fra vi mottar din bestilling. Unntak er varer som står merket som utsolgt og bestillingsvarer. Hva som er bestillingsvarer, fremkommer under hvert enkelt produkt.

Du har to ukers frist til å hente pakken din fra hentested. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss, etter Postens reglement. Du vil bli fakturert for fraktkostnadene ved retur hvis pakken ikke hentes.

Fraktalternativer

Vi sender varer innenlands med Posten / Bring fra vårt lager i Hamar. Du unngår derfor uventet høye fraktkostnader som ofte er tilfelle ved bestilling fra firma som er registrert i utlandet.

Ved bestilling kan du velge ønsket fraktmåte:

  •  Pakke i postkassen (kan velges når pakken veier under 4 kg og lengde + høyde + bredde ikke er mer enn 90 cm)
  •  Pakke til hentested
  •  Pakke levert hjem
  •  Henting i vår butikk i Sverdrups gate 1, Hamar.

Fraktpriser

Gamletrehus.no har dynamisk frakt. Pris regnes ut ved bestilling, du velger fraktalternativ og belastes de faktiske fraktkostnadene i henhold til Posten sine satser.

NB! Kjøp av store eller tunge varer

Ved kjøp av varer som er så store eller tunge at de ikke kan leveres i én pakke, vil kun alternativ om å hente varer i butikk komme opp i kassen. Hvis store eller tunge varer ønskes tilsendt, må varene bestilles i flere ordre og fordeles i flere kolli, eller vi kan kontaktes for et frakttilbud: nettbutikk@gamletrehus.no
Vi har noen få produkter som ikke kan sendes selv en og en, dette står forklart i teksten under de aktuelle produktene.

Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 264,-

Bestilling fra utlandet

Ønsker du å bestille varer levert til adresser utenom Norge, ber vi deg ta kontakt pr e-post: nettbutikk@gamletrehus.no